IEC Portal de publicacions > Revistes científiques

Cerca ràpida
Cerca ràpida per   Ajuda
  Llistat d'articles Registres 1 a 4 (4 registres en total)  

Els components volàtils responsables de l'aroma dels aliments

 

Descripció física: P. 22-25

Títol de la col·lecció periòdica: TECA : tecnologia i ciència dels aliments

Citació Bibliogràfica

   

Extracció i identificació dels components de l'oli essencial d'alfàbrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'Egipte

 

Descripció física: P. 11-14

Títol de la col·lecció periòdica: TECA : tecnologia i ciència dels aliments

Citació Bibliogràfica

   

L'automatització en la indústria alimentària

 

Descripció física: P. 32-34

Títol de la col·lecció periòdica: TECA : tecnologia i ciència dels aliments

Citació Bibliogràfica

   

Tècniques d'extracció dels components volàtils dels aliments

 

Descripció física: P. 26-31

Títol de la col·lecció periòdica: TECA : tecnologia i ciència dels aliments

Citació Bibliogràfica

   
Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última
-

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.